Киберсигурност

С нашите технологии защитаваме вашите активи, данни и репутация от потенциални кибер атаки

Киберсигурност

Като надежден партньор в областта на киберсигурността, ние в Daticum предоставяме цялостни и ефективни решения за киберсигурност, които помагат да защитите бизнеса си от широк спектър от заплахи.

В Daticum използваме най-съвременни технологии, за да защитим активите на нашите клиенти. Като оторизиран дистрибутор на Sentinel One можем да осигурим усъвършенствана защита за вашите устроиства, която открива и реагира на заплахите в реално време, като гарантира, че мрежата ви е винаги защитена.

Киберсигурност

Нашият екип от висококвалифицирани експерти по киберсигурност има дългогодишен опит в подпомагането на предприятия от всякакъв мащаб да се защитават от киберзаплахи. Предлагаме широка гама от услуги, включително оценки на уязвимостите, тестове за проникване, разузнаване на заплахите и реагиране на инциденти. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем техните уникални предизвикателства в областта на сигурността и да разработим персонализирани решения, които отговарят на специфичните им нужди.

Разбираме, че киберсигурността не е еднократно събитие, а непрекъснат процес, който изисква постоянно наблюдение и адаптиране. Ето защо осигуряваме поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да гарантираме, че мрежите на нашите клиенти са винаги защитени и всички потенциални заплахи се идентифицират и неутрализират възможно най-бързо.

Не чакайте, докато стане твърде късно, за да защитите бизнеса си от киберзаплахи. Свържете се с нас още днес, за да научите повече за това, как нашите услуги за киберсигурност и софтуерът Sentinel One могат да ви помогнат да запазите мрежата си сигурна.

Свържете се с екипа ни на

sales@daticum.com